lauantai 23. helmikuuta 2019

Hupi ja Seilin hirviö

  Vihdoinkin! Minusta on kirjoitettu kirja! Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin kyllä siinä kirjassa Trixie ja Mariekin seikkailevat, mutta kuitenkin. Hieno juttu, että useammalla on mahdollisuus saada tutustua minuun ja minun elämääni. Olen jo kauan aikaa ihmetellytkin, miksei minusta ole kirjoitettu kirjaa. Sen lisäksi, että olen kauneuteni ansiosta mitä mainiointa katsottavaa, seikkailuni ovat ainakin omasta mielestäni varsin jännittävää luettavaa. 

  No, nyt meistä lopultakin on ilmestynyt kirja. Sen nimi on Hupi ja Seilin hirviö. Se kertoo viime kesän seikkailustamme Seilin saarelle. Se sijaitsee Turun saaristossa, Nauvossa ja on todella kaunis saari. Meillä oli siellä todella jännittävää, sillä.... Ei. Enhän minä saa tarinaa tässä paljastaa, sinun täytyy lukea kirjani itse. 

  A5-kokoisessa kirjassa on 106 sivua. Värikuviakin siinä on, tosin minusta olisi voinut ottaa enemmänkin kuvia, sillä söpöyteni ei kyllä kuvissa kulu! Ihan pienimmille sitä varmaan täytyy lukea, sillä tekstiä on kuitenkin aika paljon. Sekä etu- että takakannen takana on muutamia kuvia väritettäväksi - jos vaikka aika tulee pitkäksi matkatessa laivalla ensi kesällä Seilin saarelle! 

  Kirjaani myyvät Turun Kansallinen Kirjakauppa (www.kansallinenkirjakauppa.fi), Pieni Kirjapuoti (www.pienikirjapuoti.fi), Visit Seili (saaren kahvila), emäntäni (hupivondusseldorf@gmail.com) ja booky.fi.

Hupi ja Seilin hirviö, ISBN 978-952-94-1509-0

1 kommentti: